FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Årsagerne til at døren ikke kan suges og løsningen

Her introducerer vi hovedsageligt to slagsmagnet Dørstop 304SS, nemlig installationsgulvsug og vægsug.

⒈ Installer jordsug
Årsag: De fleste af årsagerne til, at jorden ikke kan optages, er hovedsageligt, at afstanden mellem dørbladet og jorden er for høj, og den generelle højde bør kontrolleres inden for 1,5 cm.
nyheder 3
Fænomen: Når døren åbnes, kan døren ikke fastgøres til jordens sugeposition, og døren vil blive skubbet direkte til væggen, hvilket får låsehåndtaget til at røre væggen.

Løsning: ① Sæt gulvets sugebund højt eller lågen lavt, men denne metode har en lav levetid og er ikke smuk.②Ændr det vandrette sug til det vertikale sug, hvilket øger sugehovedets højde til en vis grad og løser problemet naturligt.

⒉ Installer vægsug
Generelt har vægsuget intet sug, hvoraf de fleste er asymmetrisk installation og dårligt dørsug.Her introducerer vi hovedsageligt problemet med asymmetrisk installation.Hvad angår det dårlige dørsug, kan du udskifte det.

Årsag: Dørens sugehoved er ikke symmetrisk med sugehætten.Simpelthen er magneten ikke på linje med midten af ​​jernet.

Fænomen: Når døren åbnes til den stærke sugeposition, kan den ikke fastgøres eller skal røres let for at få lidt sug, ellers springer døren automatisk op.

Løsning 1: ① Fjern først sugehætten på dørbladet.② Sæt sugehætten på sugehovedet.③Åbn døren til sugehættepositionen, og brug en blyant til at tegne sugehættens position på det faste dørblad.④Fjern sugehætten på sugehovedet og fastgør den på dørbladet.⑤ Efter installationen er afsluttet, vil sugehovedet og sugehætten, der er installeret på denne måde, aldrig blive forskudt, og der vil være naturlig sugning.

Løsning 2: Udskift dørsugningen med den magnetiske kraft udsat på sugehovedet.Denne form for dørsug kan suge i alle vinkler.Sammenlignet med sugeproblemet er installationen mere bekvem, og der er ingen grund til at placere og tegne en cirkel.

Opsummering: På nuværende tidspunkt er der, uanset hvor billigt dørsuget er på markedet, stort set intet problem med sugekraften, og den er ikke langt tilbage;hvis dørsug er installeret, og der ikke er noget sug, er 99% af det et installationsproblem.


Indlægstid: 15-feb-2023