GRATIS FRAGT PÅ ALLE BUSHNELL -PRODUKTER

Monteringstrin ved dørstop

I henhold til dørbladets stopposition skal du fastlægge bundens position på jorden og tegne en streg. Bor to φ6 huller i jorden, og brug en hammer til at køre plastgummiproppen i. Fastgør dørproppens bund på jorden med skruer. Skru bunddækslet på indsugningsbasen ind i bunddækslet på sugefoden. Bestem sugehovedets position, placer sugehovedet og sugebasen nøjagtigt, og træk en streg for at fastgøre sugehovedets bunddæksel. Skru spidslegemet ind i spidsens bunddæksel. Brug rigtige prøver.

Halvmåne dørstop med gummi indsugningsinstallation:

Bestem først placeringen af ​​dørproppen på dørbladet. Marker midten af ​​skruehullets position på væghælen i henhold til produkthullet. Bor tre φ6 huller i væggen. Brug en hammer til at køre ind i plastgummiproppen. Fastgør skruestangen og bundpladen på sugesædet på væggen med skruer. Skru sugehusskallen i skruen. Bestem sugehovedets position, placer sugehovedet og sugesædet nøjagtigt, og tegn en streg for at fastgøre sugehovedets bunddæksel. Skru spidslegemet ind i spidsens bunddæksel. Brug rigtige prøver.

Procesflow:

Door stopper installation steps

Alle råvarer er lavet af rent rustfrit stål 304 af høj kvalitet,

Sikre kvaliteten af ​​kvaliteten fra kilden

Stålstangen er præcist bearbejdet, skåret, boret og gevindskåret af en drejebænk. Efter flere slibeprocesser er overfladen lys, hvis der er ridser

Eller pletter skal poleres igen

Mere end 20 strenge kvalitetskontroltest, kun perfekte produkter kan bestå poleringen uden galvanisering, den originale farve af rustfrit stål opretholdes i 48 timers saltsprøjtetest, og dens højstyrke korrosionsbestandighed og slidstyrke er blevet testet i flere gange Efter processen, er produktet fuldt ud inspiceret for at sikre kvaliteten af ​​fabriksproduktet.


Posttid: 14.-14-2021